Benvinguda

foto benvinguda

Sigueu benvinguts i benvingudes. elmalgratenc.cat és una plataforma de comunicació independent que neix amb la vista posada en el seu entorn més immediat: Malgrat de Mar. Des de elmalgratenc.cat volem explicar de manera breu i clara què hi passa. Ho farem amb la mirada neta i amb rigor periodístic. Enfocant les notícies des de les diferents perspectives possibles, per tal que pugueu disposar de la màxima informació i extreure’n les vostres pròpies conclusions.

Ens trobareu a internet, però sobretot serem al carrer, que és on es gesten la majoria de les notícies.

A més de fer periodisme de proximitat, des de elmalgratenc.cat oferirem assessorament i formació a persones, entitats, institucions i empreses per tal que es comuniquin de manera més eficaç. També desitgem ser un canal a través del qual els malgratencs i malgratenques pugueu divulgar informació de servei.

Desitgem ser-vos útils i comptar amb la vostra confiança. Volem que formeu part de elmalgratenc.cat: que ens suggeriu temes per tractar, que hi col·laboreu i que ens proposeu maneres de millorar. Ens acompanyeu?

Anuncis