Treuen el fanal de davant l’Ajuntament

fanal ajuntamentOperaris municipals han tret, aquest divendres al matí, el fanal que hi havia al bell mig de l’entrada a l’Ajuntament de Malgrat de Mar. També han retirat la paperera i el cendrer de davant la façana de l’edifici.

Des del consistori, s’ha explicat els motius. Principalment s’ha fet per raons estètiques, però també per facilitar la mobilitat.

Per no perdre llum en aquest punt, s’ha donat més potència al fanal que hi ha a l’altra banda del carrer. La paperera i el cendrer s’aprofitaran, recol·locant-los en -el cas del cendrer- al costat dels bancs de les Peixateries Velles i -pel que fa a la paperera- en un altre punt del poble encara per determinar.

El fanal de davant l’Ajuntament ha estat envoltat de polèmica des que es va instal·lar. Des de l’oposició i la ciutadania es va denunciar reiteradament que feia molt lleig, que trencava totalment l’entrada i la imatge de la façana de la casa consistorial i que, a més, dificultava el pas. Ningú entenia com s’havia pogut instal·lar on era i s’exigia que es retirés.