Comencen a renovar el clavegueram de La Verneda

obres al carrer Tordera (arxiu)

obres al carrer Tordera (arxiu)

Està previst que aquest dimarts 27 d’octubre les màquines comencin a treballar per canviar la xarxa de clavegueram dels carrers Montnegre i Tordera, al barri de La Verneda

La Policia Local ha advertit que, per aquest motiu, hi haurà restriccions de trànsit a la zona durant tot el dia. Concretament quedarà tallat als vehicles part del carrer Besós, el tram entre els carrers Tordera i Montnegre, No obstant, hi haurà un accés alternatiu per als veïns.

Les obres de reforma d’aquests carrers estaven aturades des del mes de juliol. Precisament perquè, quan es van començar, es va veure que el clavegueram estava en molt mal estat. Des del consistori es va considerar que, abans que res, calia renovar-lo. Aquesta feina, però, no estava prevista en l’obra i es van haver de fer els tràmits administratius per encarregar-la.
Un cop acabats els treballs del clavegueram, es reprendrien les obres de remodelació dels carrers, que consisteixen bàsicament en fer-los més accessibles i agradables per als vianants i per a les persones amb mobilitat reduïda.