Lamenten la poca sensibilitat durant les obres del cementiri

S’han acabat les obres de l’entorn del cementiri. Els treballs han consistit, bàsicament, en igualar el terreny i pavimentar les entrades; ordenar les zones d’aparcament; deixar un únic accés per a cotxes i treure el mur del carrer Caporal Fradera.

Abans ja s’havia fet la part més important: l’endarreriment de la façana de la part antiga del cementiri.

El regidor d’obra pública, Oliver Sánchez, ha subratllat que s’ha tractat d’una obra llarga i feixuga i que ha servit per iniciar en un futur els treballs de connexió del vial de l’avinguda Mediterrània amb els carrers Indústria i Sant Elm.

Per poder tirar enrere el cementiri es van haver de moure alguns panteons i nínxols. Des del consistori s’explica que se’n va encarregar la mateixa empresa que feia les obres i que es va demanar permís a les famílies. També diuen que les despulles es van traslladar curosament. Familiars de difunts denuncien, però, que aquestes feines no s’han fet amb prou rigor i que ha faltat sensibilitat. Diuen no saber exactament on són les restes dels seus éssers estimats.

Es queixen de manera especial de com s’ha tractat la petita esplanada on hi ha enterrats nens. Asseguren que s’hi va tirar runa a sobre i que no es va tractar amb prou respecte.