A la recerca del turista anglès

imatge: WTM

imatge: WTM

Representants del consistori han assistit a la Fira Internacional de Turisme World Travel Market, que se celebra aquesta setmana a Londres.

S’han mantingut diverses reunions de treball amb diferents turoperadors per donar-los a conèixer l’oferta hotelera, cultural, de natura, esportiva, patrimonial, social, comercial i gastronòmica del municipi. L’objectiu d’aquestes reunions és atraure més visitants a Malgrat de Mar.

La regidora de Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que “a banda de les reunions amb diferents turoperadors que teníem agendades, hem fet contactes amb altres professionals que s’interessaven per Barcelona i que han mostrat interès per nosaltres pel què oferim i per la nostra proximitat amb la ciutat”. Ponsa ha subratllat que es tracta d’una de les principals fires del sector i que, ser-hi, és “una gran oportunitat per donar a conèixer Malgrat de Mar com a destinació turística”.

Amb la presència a la Fira s’ha buscat, sobretot, augmentar les vendes en el mercat anglès. Especialment entre un tipus de turista amb més poder adquisitiu que demana altres atractius, a banda del sol i la platja, que fa estades més llargues i que gasta més en els establiments comercials i de restauració del poble.