El gelater Jaume Turró, al Fòrum Gastronòmic

Jaume Turró GironaEl gelater i pastisser malgratenc Jaume Turró Andersen oferirà una demostració de com elaborar gelats d’alta qualitat al Fòrum Gastronòmic.
Turró hi mostrarà com fa el pastís gelat “Vainilla al país de les meravelles”, amb el que va quedar Campió d’Espanya. També hi elaborarà un gelat de parmesà sense sucre i presentarà alguns dels gelats -fets íntegrament amb ingredients naturals i de manera artesana- que ofereix als establiments de Malgrat de Mar on desenvolupa la seva activitat. Es farà menció especial als de maduixa, que es preparen amb fruita de collita pròpia.

El Fòrum Gastronòmic és un dels principals congressos gastronòmics a nivell mundial i aplega els professionals més destacats d’aquest sector. Se celebra a Girona entre els dies 15 i 17 de novembre.