Actes d’inici de la campanya de Nadal

taller photocall

taller de photocall

Aquest dissabte s’ha organitzat diferents activitats per celebrar l’encesa de l’enllumenat de Nadal. La primera s’ha dut a terme al matí, a l’avinguda Mediterrània. S’hi ha fet un taller perquè els nens i nenes poguessin elaborar-se ornaments, com ara ulleres, banyes d’ant, barbes o barrets, per lluir en el photocall previst per a la tarda.

L’acte d’encesa de les llums estarà protagonitzat pels gegants i inclourà també una xocolatada i el photocall.

Enguany els ornaments de Nadal estan col·locats als carrers Ramon Turró, Travessera del Mercat, Desclapers, Mar, Carme, Fonlladosa, avinguda Mediterrània, Girona, avinguda de Tarragona, Passada, Passatge Rectoria i Plaça de l’Església. Les novetats són que també se n’han posat a la Torre del Parc del Castell, a les pèrgoles de l’avinguda Bon Pastor i a tot el carrer Ramon Turró.

El cost de l’enllumenat és d’uns 30.000 euros que paga íntegrament l’Ajuntament de Malgrat de Mar.