Busquen l’autor d’una brutal pallissa a Malgrat de Mar

disco passeig marítimLa policia busca l’autor d’una brutal pallissa a un jove davant d’una discoteca del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. Els fets van succeir la matinada del 22 de novembre. La víctima -un veí de Montcada i Reixach- va ser agredit al cap amb objectes contundents i va patir ferides molt importants. A dia d’avui es troba hospitalitzat a Can Ruti en extrema gravetat. Pel que sembla, ell i els seus amics van acabar enmig d’una baralla entre dos altres grups de joves per motius que encara es desconeixen.

Actualment es treballa per trobar i detenir l’autor de l’agressió. Segons ha confirmat la Policia Local, les declaracions dels testimonis i les proves recollides en el lloc dels fets ja haurien permès identificar al responsable de la pallissa. Es tractaria d’un altre jove també de fora de Malgrat de Mar.