Més de 400 miners de ferro a Malgrat de Mar

miner de ferro 2015420 persones han participat aquest diumenge en la cinquena edició de la cursa del Miner de Ferro.
Els participants han pogut triar entre dos recorreguts: un de vuit quilòmetres i un altre de tretze. El circuit ha transcorregut per alguns carrers del nucli urbà de Malgrat de Mar i també per trams de muntanya.

Els organitzadors de la cursa, el Grup Excursionista Malgratenc (GEM), expliquen que l’esdeveniment combina esport i cultura ja que planteja un itinerari per gaudir de Malgrat de Mar i els seus contorns i evocar el passat miner del municipi.

Inicialment, aquesta edició del Miner de Ferro s’havia de celebrar a l’agost, durant la Festa Major de Sant Roc. El mal temps, però, va obligar-ne a canviar la data per aquest 29 de novembre.