Recollida de joguines i d’aliments per Nadal

Les escoles de Malgrat de Mar i el consistori impulsen una campanya de recollida de joguines perquè cap infant es quedi sense regals aquest Nadal.

Les joguines es poden portar, fins l’11 de desembre, als punts de recollida de les escoles que participen en la campanya: Escola Municipal d’Adults, Llar d’Infants Municipal Els Fesolets, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Marià Cubí i Soler, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel.

Les joguines han de complir alguns requisits. Han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. Es lliuraran a Creu Roja, que s’encarregarà de repartir-les.

A partir del dia 9 i fins el 20 de desembre també es farà una recollida d’aliments nadalencs -com ara neules, torrons, polvorons… -per al Banc d’Aliments de Malgrat de Mar. El menjar es pot portar al pavelló Germans Margall o al de l’avinguda Tarragona, al Camp Municipal d’Esports o a l’edifici de Ca l’Arnau.