La Chispita

chispitaPassejar amb la mascota pels carrers de Malgrat de Mar no és un fet estrany. La cosa canvia, però, quan no es tracta d’un gos sinó d’una cabra. Es diu Chispita. Té poc més d’un any d’edat i és l’animal de companyia d’un jove veí del municipi.

El seu amo assegura que es comporta de manera semblant a un gos. Busca i dóna afecte, obeeix les ordres i passeja contenta al seu costat. La diferència principal, diu, és que “no pots tenir-la dins de casa perquè s’ho menja tot: plàstic, roba, el que sigui!”. Per això la Chispita viu al pati.

El noi explica que mai havia pensat en tenir una mascota tan inusual fins que un dia, a Calella, va conèixer una persona que tenia una cabra molt menuda com a animal de companyia. Li va agradar tant que va proposar comprar-la. D’això ja en fa un any; el que porten junts amb la Chispita.