Desmenteixen aldarulls al càmping Les Nacions

Les NacionsUsuaris del càmping Les Nacions i fonts del sector consultades per elmalgratenc, han desmentit les notícies publicades per altres mitjans de comunicació. Fa uns dies, informaven que el càmping de Malgrat de Mar -ubicat a l’avinguda de la Pomereda- havia tancat inesperadament aquest desembre, deixant al carrer els campistes. També afirmaven que els Mossos d’Esquadra havien hagut d’intervenir per evitar que alguns usuaris hi entressin a la força.

Segons ha pogut saber elmalgratenc, el càmping va tancar a principis de novembre, igual que cada any, coincidint amb el final de temporada. Poc després, s’informava els campistes que l’empresa encarregada de gestionar el càmping deixaria de fer-ho. Els propietaris dels terrenys explicaven que ho havien decidit així arran dels conflictes que, des de feia temps, tenien amb l’empresa que desenvolupava l’activitat.

El que va succeir aquest 6 de desembre és que alguns campistes i la fins fa poc directora del càmping es van trobar davant de les instal·lacions per aclarir algunes coses. Una de les principals preocupacions dels usuaris era saber si es retornarien els diners que havien avançat. I és que molts d’ells ja havien pagat la temporada 2016 a l’empresa gestora del càmping.

Persones que eren en aquesta trobada han assegurat que va ser totalment pacífica, que no hi va haver cap tipus d’aldarull i que ningú va intentar entrar a la força a les instal·lacions. Fonts consultades per elmalgratenc expliquen que els propietaris de Les Nacions no preveuen obrir el càmping aquest 2016 i que així ho han anat comunicant als campistes. Per aquest motiu els haurien demanat que anessin retirant el que tinguessin dins del càmping i els haurien facilitat aquesta tasca.