Més de 13.000 malgratencs, cridats a votar

eleccions 27S

imatge d’arxiu

Un total de 13.392 malgratencs i malgratenques tenen dret a votar aquest diumenge en les Eleccions Generals. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 del matí i tancaran a les 8 del vespre, moment en que començarà el recompte de vots.

A Malgrat de Mar hi haurà 9 col·legis electorals -repartits en set espais- on es podrà votar: la biblioteca La Cooperativa, l’Institut Ramon Turró, el pavelló Germans Margall i els col·legis Chanel, Marià Cubí, Fonlladosa i Montserrat.
A la targeta censal que s’ha enviat al domicili de cada elector hi figura el col·legi i mesa on pertoca anar a votar.

Les eleccions d’aquest 20 de desembre serviran per escollir la nova composició política del Congrés i del Senat espanyols.

superbanner promo