Cadillacs i mustangs per a la comitiva reial

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran cap a les cinc de la tarda al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar. Està previst que, si el temps ho permet, ho facin en un vehicle ben especial. Des del consistori es prefereix no desvetllar quin és aquest mitjà de transport. El que sí s’ha avançat és que, després, els Reis Mags pujaran dalt de cotxes antics per tal de recórrer els carrers del municipi. Concretament ho faran en cadillacs i mustangs.

Ses Majestats aniran acompanyades d’un total de setze vehicles, entre cotxes clàssics, carrosses i el “tricu”. La colla dels Ratpenats Infernals també participarà a la cavalcada. S’encarregarà de repartir carbó entre els més entremaliats.

El recorregut començarà sobre dos quarts de sis a l’avinguda Costa Brava. Continuarà pel carrer Mossèn Fèlix Paradeda, l’avinguda Tarragona, els carrers Passada i Girona, avinguda Mediterrània, carrers del Carme i de Mar. Finalitzarà al parc de Can Campassol.

La Policia Local recorda que, per aquest motiu, queda prohibit estacionar en aquests carrers des de les dues de la tarda i fins a les deu de la nit.