El CE El Vilar s’incorpora a l’AECAM

AECAM-El Vilar

L’Agrupació Esportiva de Clubs de l’Alt Maresme -formada pels antics clubs de bàsquet de Malgrat de Mar i Santa Susanna- ha incorporat un nou equip. Es tracta del CE El Vilar, que està format per persones amb discapacitat intel·lectual. L’AECAM i la Fundació El Vilar han arribat a un acord per tal d’incorporar aquest equip a l’Agrupació.

El president de l’AECAM, Jaume Ponsa, ha explicat a elmalgratenc que, gràcies a aquesta col·laboració, “els jugadors de El Vilar estaran entrenats pels nostres tècnics, comptaran amb material esportiu proporcionat per l’entitat i podran participar a les jornades i torneigs organitzats per l’AECAM, així com a les sessions de tecnificació”. L’equip CE El Vilar-AECAM competirà a la lliga catalana de bàsquet per a persones amb discapacitat psíquica.

La nova incorporació s’ha donat a conèixer públicament aquest diumenge 10 de gener al pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar. En l’acte també s’ha presentat la resta d’equips de la temporada 2015-2016. En són 18 -9 de masculins, 7 de femenins i 2 de mixtes-, més dues escoles de bàsquet. En total, uns 250 jugadors i jugadores, als que cal sumar el cos tècnic. La jornada també ha comptat amb diversos partidets entre el CE El Vilar-AECAM, el club CAR de Vic i un combinat d’entrenadors.