Menys esforç. Més resultats

foto publinoticiaEl gimnàs Cuida’t de Malgrat de Mar ofereix entrenaments personalitzats, assessorament nutricional i els millors aparells perquè assoleixis els teus objectius en el menor temps possible.

David Duran, responsable del centre, és entrenador personal, nutricionista esportiu i tècnic de fitness i musculació. Explica que “estem compromesos amb el benestar dels usuaris. L’atenció és personalitzada perquè puguin aconseguir ràpidament els objectius que es marquin, siguin estètics o de salut”.

Cuida’t ofereix serveis d’entrenament per a finalitats ben diverses, com, per exemple, perdre pes, guanyar musculatura, corregir alteracions posturals, alleugerir dolors, millorar el rendiment esportiu. També s’hi realitzen sessions de crossfit i altres disciplines. El centre treballa en estreta col·laboració amb fisioterapeutes de la comarca ja que està especialitzat en gimnàstica de rehabilitació per a la recuperació de lesions, de postoperatoris i de dolències específiques.

El seu responsable enumera algunes de les patologies que poden millorar significativament amb un bon programa d’exercicis: “la hipertensió, les vasculopaties, els problemes d’esquena, les malalties metabòliques com la diabetis, l’artrosi, l’osteoporosi, la fibromiàlgia, l’asma… Són molts els problemes de salut que poden millorar notablement amb la gimnàstica adequada”.

El gimnàs Cuida’t ofereix matrícula gratuïta i descomptes per a familiars. Es troba al carrer Sant Antoni Abat número 5 de Malgrat de Mar.

banner cuida't