Demanen establir control horari als aparcaments del Passeig Marítim i l’estació

parking estació tren

aparcament de l’estació de tren

Veïns de l’estació i del Passeig Marítim denuncien la poca rotació de vehicles que hi ha als aparcaments d’aquestes dues zones. Afirmen que les persones que es mouen habitualment per aquests carrers, els establiments comercials i alguns usuaris del tren en surten perjudicats. Expliquen que la situació és especialment delicada a l’estiu ja que, llavors, el Passeig Marítim s’omple de cotxes que ocupen durant dies i dies les mateixes places d’aparcament.

Per tot això, alguns d’ells proposen que als aparcaments del Passeig Marítim i de l’estació s’hi apliqui el mateix sistema que ja funciona a altres punts del municipi i que consisteix en permetre aparcar gratuïtament però amb un límit de temps. Per indicar el moment en què s’ha estacionat, els usuaris també haurien d’utilitzar un disc horari.

El grup municipal d’Esquerra ha fet arribar aquesta demanda a l’equip de govern municipal en reiterades ocasions. Segons ha explicat el portaveu del partit, Ramir Roger, des del consistori se’ls hi va assegurar que s’estudiaria la proposta de limitar el temps d’estacionament en les citades zones.

Aquest dijous a la tarda, a través d’un comunicat penjat a les xarxes socials, el govern local -PSC i JxM- ha afirmat que en cap cas es farà la limitació horària a l’estació i que de moment tampoc és factible fer-ho al Passeig Marítim.