La pressió policial manté a ratlla les baralles a la zona d’oci nocturn

unitat k9 nit

Unitat K9 de la Policia Local

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra continuen vigilant intensament la zona del Passeig Marítim de Malgrat de Mar durant la nit i matinada dels caps de setmana. Els controls policials es concentren a l’entorn de la discoteca Tropicana, on s’acostumen a produir més aldarulls i on, el passat mes de novembre, un jove va rebre una brutal pallissa.

La forta pressió policial està evitant que les baralles entre usuaris de la citada discoteca vagin a més. També està reduint els actes vandàlics i les molèsties als veïns.
Només aquest cap de setmana, la Policia Municipal ha aixecat 25 actes, principalment, per consumir alcohol i altres drogues al carrer i per orinar a la via pública.

Veïns, treballadors, empresaris del sector i usuaris d’altres locals d’oci del passeig demanen que la intervenció de la policia es recolzi amb altres accions ja que consideren que, part del problema, és degut al tipus de públic que atrau la discoteca.