Usuaris del cementiri demanen més vigilància

vigilància cementiriAlguns usuaris del cementiri de Malgrat de Mar demanen que s’incrementi la vigilància a la zona. Consideren que així disminuirien els petits furts que s’acostumen a produir de gerros, flors, petites figures i altres elements d’ornamentació i que, pel que sembla, són perpetrats per altres usuaris que visiten les tombes dels familiars. Argumenten que comptar amb un vigilant de manera habitual també els faria sentir més segurs, especialment quan es fa fosc.
Un altre dels motius que al·leguen per fer aquesta demanda és que moltes persones grans s’enfilen a escales per arribar a les tombes amb un important risc de caure o patir lesions.

Segons les dades policials, no consta oficialment que al cementiri s’hi produeixin robatoris ni cap furt, intimidació o agressió a les persones que el visiten.

Durant uns mesos, hi va haver un agent cívic constantment a la zona que s’encarregava especialment d’ajudar a les persones grans que l’acostumen a visitar. Els usuaris habituals del cementiri veurien amb bons ulls que es recuperés aquesta figura.