Testimonis de 70 anys de teatre a Malgrat de Mar

grup germanor 001

imatge: Arxiu Municipal, fons d’Antoni Poch

Aquest 2016 el grup de teatre amateur Germanor de Malgrat de Mar celebra els setanta anys des de la seva fundació. Coincidint amb aquest aniversari, el grup vol recollir testimonis gràfics de la seva història. Per això ha demanat als malgratencs i malgratenques que els facin arribar fotografies, vídeos i cartells de les obres que ha representat Germanor al llarg de tots aquests anys, del concurs de teatre Vicenç Bayarri i Miralles o d’altres activitats del grup.

Subratllen que els originals es retornaran al moment als seus propietaris i que les imatges es catalogaran i conservaran a l’Arxiu Municipal, seguint tots els protocols.

Fins el moment, amb aquesta crida ja han aconseguit al voltant de 400 arxius. Per celebrar els seus setanta anys, els components actuals de Germanor també preparen la representació de l’obra “Això no és vida”. Serà els propers 12 i 13 de març al Centre Cultural.

Anuncis