Eixamplen la rotonda de l’entrada sud a Malgrat de Mar

rotonda sud MalgratAquest mes de febrer es licitaran les obres per remodelar la rotonda de l’entrada sud de Malgrat de Mar. Els treballs consistiran, bàsicament, en ampliar-la per tal de facilitar la circulació d’autocars i camions en aquest punt, que connecta les avingudes Costa Brava i Països Catalans. El cost de les obres serà d’aproximadament 250 mil euros.

La Ciutat Sanitària, aturada

L’equip de govern -PSC i JxM- veu la remodelació d’aquest punt d’accés a Malgrat de Mar “com un pas previ per a la urbanització de la zona, que ha d’acollir un tanatori”. La rotonda està situada al costat dels terrenys on està projectat construir-hi l’anomenada Ciutat Sanitària, que preveu un tanatori, una residència per a persones amb malalties mentals i altres equipaments assistencials.
De moment aquest projecte està aturat, segons s’al·lega, per manca d’inversors. No obstant, recentment s’han realitzat treballs per aplanar i preparar els terrenys. Segons el govern municipal, s’ha fet per iniciativa privada per tal de tenir-los a punt quan es pugui començar a edificar-hi el tanatori que hi ha previst.