Malgrat de Mar vol atraure més turistes belgues

salon des vacances

recinte de la fira

Aquests dies, el municipi es promociona al Salon des Vacances, que se celebra a Brussel·les fins el 8 de febrer. Ho fa amb un mostrador propi al costat dels de Pineda de Mar, Costa de Barcelona i Catalunya.

L’objectiu és donar a conèixer l’oferta turística de Malgrat de Mar per atraure més viatgers belgues. Aquests turistes es caracteritzen per realitzar estades de pocs dies, però diversos cops cada any. Acostumen a tenir un bon nivell adquisitiu i a ser molt fidels a la destinació de vacances. A més, es calcula que un 2% de la població belga -uns dos milions d’habitants- venen cada any de vacances a l’estat espanyol.

Malgrat de Mar busca atraure’ls amb la seva oferta hotelera, gastronòmica, lúdica, de natura i esportiva. Un dels atractius que més es destaca és la platja i la proximitat i bona connexió amb la ciutat de Barcelona.

El Salon des Vacances és la fira turística més rellevant del país. Va dirigida directament al consumidor final. En cada edició hi passen unes 100.000 persones.