Un ciclista atropella un menor al carrer de Mar

carrer de Mar

lloc dels fets

Els fets van succeir dimecres 3 de febrer a la tarda, davant el número 18 del carrer de Mar de Malgrat de Mar. Un grup de nens jugava a l’exterior d’una coneguda acadèmia d’idiomes per infants. Estaven acompanyats pels seus pares. Un ciclista que passava per aquest punt va colpejar un dels menors i li va causar ferides al cap i a les cames.
El petit va ser traslladat a l’hospital de Calella. Va ser donat d’alta poc després en tractar-se de ferides de poca gravetat.
Testimonis dels fets remarquen que no és el primer accident d’aquest tipus que succeeix en aquest mateix punt. Afirmen que la setmana anterior una nena també va ser envestida per un altre ciclista.

Aquests fets han tornat a revifar el debat de la convivència entre bicicletes i vianants, especialment als carrers peatonals. Els veïns del municipi amb qui ha parlat elmalgratenc, asseguren que la majoria de ciclistes són respectuosos i que van amb especial cura en els espais per a vianants on acostumen a jugar-hi nens. Matisen, però, que hi ha excepcions i que alguns hi circulen massa ràpid i sense gens de precaució.