Més parades locals a la Fira d’Hivern de Malgrat de Mar

fira d'hivern 2016

Aquest dissabte dia 13 de febrer, Malgrat de Mar ha celebrat una nova edició de la Fira d’Hivern, nascuda amb l’objectiu de promocionar el comerç del municipi. L’activitat s’ha desenvolupat al carrers del centre. Enguany, cal destacar l’augment de parades de comerços locals. En total n’hi ha hagut 25, segons han apuntat des de Malgrat Turisme.

En canvi, però, hi havia força menys parades de fora. Mentre que l’any passat es va comptar amb una seixantena de firaires, en l’edició d’aquest 2016 n’hi ha hagut 38. Des de Malgrat Turisme s’atribueix a la celebració de Sant Valentí. I és que en d’altres municipis també han celebrat diverses fires -en alguns casos de dos dies de durada-, un fet que ha provocat que alguns paradistes optessin per altres localitats.

La 13ena Fira d’Hivern ha comptat amb una bona afluència de públic. Segons els responsables de Malgrat Turisme, propiciat pel bon temps i el pont festiu del que gaudien molts visitants de la ciutat de Barcelona.

Com a novetat, la fira ha incorporat un espectacle d’animació infantil.