Pintaran gratuïtament façanes dels barris del Castell i La Verneda

façanes de cases al carrer Riu Ter

façanes de cases al carrer Riu Ter

L’ajuntament de Malgrat de Mar ha contractat tres persones per pintar façanes d’habitatges particulars als barris del Castell i La Verneda. Ho ha fet en el marc del programa “Tu hi pintes molt!”, que té un doble objectiu: reinserir en el mercat laboral persones en situació d’atur i millorar el paisatge urbà.

Concretament, el consistori ha contractat un oficial i dos peons de pintura per un període de sis mesos. Ho ha fet aprofitant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquests treballadors s’encarregaran de pintar gratuïtament les façanes d’aquells veïns dels barris del Castell i La Verneda que ho sol·licitin. Els propietaris dels immobles només hauran de pagar el material.

Per poder sol·licitar que els pintin la façana, els veïns i veïnes hauran de complir certes condicions com que l’habitatge sigui d’una sola planta o bé d’una planta baixa més un pis. Les façanes no han de necessitar tasques prèvies de rehabilitació i cal avenir-se a utilitzar la carta de colors pensada per al barri.

No és la primera vegada que el consistori posa en marxa aquest programa. Ja ho va fer el 2013 i el 2014.