“La revolució del riure!” a Malgrat de Mar

pallassos sense fronteres 2

foto: Pallassos sense Fronteres

 

Malgrat de Mar tornarà a posar damunt la taula la dramàtica situació que gira entorn les persones refugiades, víctimes de conflictes bèl·lics. En aquesta ocasió, la plataforma Malgrat Acull engega una campanya de sensibilització adreçada en especial als alumnes de les escoles del municipi.

La campanya consisteix en una exposició fotogràfica que relata el treball que realitza Pallassos Sense Fronteres a les zones en guerra. En concret, l’exposició consta de 20 fotografies i mostra els projectes que l’ONG té en marxa amb l’objectiu d’atendre els infants que han hagut d’abandonar Síria i que es troben refugiats actualment a Jordània i el Líban. Les imatges reflecteixen la seva visió de la realitat, les causes que condueixen als refugiats a deixar els seus països i les conseqüències que de tot plegat se’n deriven.

“La revolució del riure!” -que és com s’anomena l’exposició- es farà a la capella de l’Antic Hospital. Estarà oberta exclusivament per als alumnes dels centres educatius del 22 al 26 de febrer. S’obrirà al públic en general el cap de setmana del 27 i 28 de febrer.

 

Xerrada i recollida de diners

La campanya de sensibilització endegada per Malgrat Acull també inclourà una xerrada per als alumnes de tercer d’ESO de Malgrat de Mar. Anirà a càrrec de Vicky Alcaraz, que és pallassa i membre activa de Pallassos Sense Fronteres, i permetrà conèixer en detall el treball que desenvolupa l’ONG.

Malgrat Acull també ha previst una campanya per recollir diners entre la població. La finalitat no és una altra que permetre a Pallassos Sense Fronteres seguir desenvolupant la seva tasca i ampliar el nombre de projectes.