Treballs de millora a les pistes d’atletisme de Malgrat de Mar

pistes municipals atletisme MalgratDes de la regidoria d’Esports, s’explica que s’ha començat a realitzar millores a les pistes municipals d’atletisme de Malgrat de Mar -ubicades a l’avinguda de la Pomereda. La primera d’elles ha estat adquirir nou material per al salt amb perxa i condicionar la zona on es realitza l’activitat. Aquesta és una de les demandes que el Club d’Atletisme havia traslladat al consistori.

Una altra reclamació és el condicionament del “tartán” (el tipus de terra que s’usa per a les pistes d’atletisme), que està força deteriorat. El regidor d’Esports, Miquel Ruiz, ha explicat que s’està mobilitzant els recursos econòmics per poder arreglar-lo i que es preveu aconseguir-ho aviat. Es calcula que els treballs costarien cap a 25.000 euros. El regidor també ha apuntat que es plantegen altres millores a les instal·lacions com, per exemple, posar aigua calenta als vestidors.

Les pistes d’atletisme són utilitzades habitualment per prop d’un centenar d’atletes. La majoria d’ells -85- pertanyen a l’Escola del Club d’Atletisme Malgrat de Mar.