Malgrat Outlet, punt i seguit

Malgrat Outlet pilukaSatisfacció generalitzada entre els comerciants i els compradors que han participat en el primer gran outlet celebrat a Malgrat de Mar. Així ho han volgut destacar els organitzadors, Malgrat Turisme. L’esdeveniment ha tingut lloc aquest divendres al pavelló esportiu de l’avinguda Tarragona.

Poc abans de l’obertura, a les tres de la tarda, ja hi havia un reguitzell important de persones fent cua per adquirir alguna de les peces de roba o complements que una trentena de botigues del municipi oferien amb grans descomptes.

El degoteig de compradors i curiosos ha estat constant al llarg de tota la jornada, fins les onze de la nit. El punt àlgid d’afluència de públic ha estat entre les set de la tarda i les nou del vespre. Des del’organització s’ha subratllat que els assistents a l’acte eren majoritàriament de Malgrat de Mar, però que també n’hi havia de municipis veïns.

Molts comerciants han valorat positivament l’experiència, destacant també l’oportunitat que els ha donat la trobada d’establir sinèrgies entre ells.

Per sumar-se a l’esdeveniment, una vintena de bars i restaurants locals han preparat ofertes i menús especials. Una proposta que també ha tingut una bona acceptació.

Cal recordar que aquesta és la primera ocasió que a Malgrat de Mar se celebra un acte d’aquestes característiques. Des de Malgrat Turisme, s’ha subratllat que l’objectiu principal és el de donar a conèixer l’àmplia oferta comercial del municipi tant entre els mateixos veïns i veïnes com entre les persones d’altres localitats.

La previsió és que Malgrat Outlet es pugui repetir de cara a l’estiu. Es faria coincidir amb el final de les rebaixes.