Més contenidors soterrats a Malgrat de Mar

contenidors soterrats plaça catalunyaEstà previst que en els propers dies finalitzin les obres que es duen a terme en diferents punts de Malgrat de Mar per tal de col·locar nous contenidors soterrats. Concretament, els treballs es realitzen a la plaça Catalunya, al carrer Escoles i a l’avinguda Mediterrània. En els dos primers casos les obres són per posar contenidors sota terra en espais on, fins ara, només n’hi havia de superfície.En el cas de l’avinguda Mediterrània, es tracta de substituir els que ja existien per uns de més resistents i amb més capacitat. També s’han desplaçat lleugerament, eliminant l’aparcament de càrrega i descàrrega.

Les tasques per anar canviant els contenidors de diversos punts del municipi van començar fa aproximadament un any. Es va començar per la plaça de Ca l’Arnau, ja que era un dels punts on la brossa acostumava a desbordar els contenidors. També es se’n va col·locar al carrer Aragó i a la plaça de les Mines de Can Palomeres.

Els nous contenidors tenen una capacitat de 19.000 litres, enfront els 15.000 que tenien els anteriors. S’oxiden menys i són més segurs ja que les boques tenen un sistema de doble tambor.

Previsió de posar-ne a la zona turística

Arran d’aquests treballs, alguns veïns de Malgrat de Mar han reclamat que també es posi contenidors soterrats al Passeig Marítim. Fonts municipals han assegurat que el projecte de remodelació del passeig inclou la seva instal·lació i que caldrà esperar a que es pugui dur a terme.