Bombers amb cor

El Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar ha acollit aquest dissabte una jornada solidària. En concret, hi ha tingut lloc una nova campanya de donació de sang. Aquesta vegada, però, han estat els bombers els encarregats d’efectuar el reclam entre la població.
Al parc s’hi han instal·lat diverses unitats del cos. Els més menuts han tingut l’oportunitat de fer realitat un dels seus somnis i, per un dia, s’han imaginat en situacions d’emergència i apagant incendis.
Aquesta és una campanya que es realitza a tota Catalunya, coincidint amb una època de l’any en la que, tradicionalment, baixen les donacions de sang. L’objectiu és doble: recollir-ne abans de les vacances de Setmana Santa i conscienciar la població.
Durant la campanya que es va fer l’any passat al municipi es van aconseguir una trentena de donacions.