La CUP, molesta amb l’actitud del govern local

Paco Márquez i Núria Casajuana, regidors de la CUP

Paco Márquez i Núria Casajuana, regidors de la CUP a Malgrat

A través d’un comunicat, l’assemblea de la CUP de Malgrat de Mar expressa el seu rebuig a les manifestacions efectuades per membres de l’equip de govern municipal en el decurs de la sessió plenària del mes de març. Durant el ple, es van qualificar de poc treballades les mocions d’urgència presentades per la candidatura -una per recuperar la línia de P3 a l’escola Marià Cubí i l’altra per establir noves ajudes econòmiques i garantir l’aigua corrent a persones sense recursos. Des del govern local també es va assenyalar que les formes no havien estat les adequades.
Des de la CUP, doncs, s’assenyala que ambdues mocions “buscaven solucionar dues situacions injustes al nostre poble, que pel que sembla l’actual equip de govern no considera gaire urgents”. La candidatura també recorda i detalla l’esforç i el recorregut que han realitzat abans de presentar-les al plenari.

El comunicat acaba demanant a l’equip de govern “treball en equip, aparcar les disputes partidistes, valentia i generositat a l’hora de prendre decisions”.