Convergència de Malgrat de Mar es refunda

els membres de la nova executiva

els membres de la nova executiva

Seguint la línia de la direcció general del partit, Convergència a Malgrat de Mar comença a encarar una nova etapa. Recentment, el passat 4 de març, s’ha celebrat l’assemblea general de militants per fer balanç de gestió i presentar els membres que han de formar part de la nova executiva local.

Carme Roura, Jofre Serret -actualment regidor al consistori-, Eva Moreno, Salomé León, Josep Pérez Bassart, Lluís Andreu Espinós, David Goicoechea, Arnau Abella i Neus Serra -portaveu del grup a l’ajuntament- són els noms que configuren des d’ara aquesta executiva.

El partit també aposta per una nova metodologia, que inclou grups de treball oberts a la ciutadania. En aquest sentit, ja s’ha organitzat una primera sessió. Tindrà lloc dissabte 19 de març. L’objectiu no és un altre que “fer participar a tota la ciutadania de Catalunya per tal de comptar amb les bases del país en la creació de la nova Convergència”.