Jardins particulars oberts al públic

mostra patisEls jardins particulars d’una desena de cases de Malgrat de Mar s’obriran al públic en motiu d’Eixida, la primera mostra de patis que se celebrarà al municipi. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 29 de maig, durant tot el dia. Veïns i veïnes mostraran a les persones que ho desitgin els seus patis, de característiques ben diferents.

Els visitants disposaran d’un plànol on s’indicarà el recorregut a seguir per tal de poder conèixer tots els espais participants a la mostra.

Campanya de sensibilització

Aquesta mostra és una de les activitats que s’inclouran en la nova campanya de sensibilització de l’àrea de Medi Ambient, dirigida a promoure el reciclatge dels residus orgànics entre la població. La campanya englobarà altres activitats com una excursió pels espais verds del municipi, xerrades, una gimcana i el lliurament d’un kit amb materials per poder crear catifes de Corpus.