Objectiu: promocionar Malgrat de Mar

shopping night 2015

Shopping Night 2015 (AJMalgrat)

Responsables d’establiments de restauració de Malgrat de Mar s’han reunit amb la regidoria de Turisme i Comerç i amb l’empresa Malgrat Turisme per començar a preparar conjuntament nous esdeveniments orientats a promocionar el municipi.

Una de les activitats que es proposa és realitzar un “mercat de tapes”. Es faria el proper 16 d’abril al mercat municipal. L’acte inclouria un concert i degustació de menjar i beguda preparada per bars, restaurants i les parades del mercat.

El 7 de maig s’ha programat un altre esdeveniment. Es tracta de la segona edició de la Shopping Night, que tornaria a incloure desfilades, música, ofertes especials i un espai dedicat a la gastronomia. En la trobada també s’ha ofert la possibilitat als restauradors d’oferir menús especials per als participants del campionat de volei platja que se celebrarà al municipi a finals de maig.

Finalment, se’ls ha proposat participar en la fira d’estiu, que se celebrarà el 9 i 10 de juliol i que tornarà a incloure Food Trucks així com estands per als establiments del municipi. En aquesta ocasió, la fira no comptarà amb barra central, de manera que els participants podran oferir qualsevol tipus de beguda.