Malgrat de Mar se suma a L’Hora del Planeta

hora del planetaAquest dissabte, de les 20.30 h a les 21.30 h s’apagaran els llums que diàriament il·luminen l’església parroquial del municipi.

D’aquesta manera, i per segon any consecutiu, Malgrat de Mar s’afegeix a la iniciativa endegada per l’organització World Wildlife Fund (WWF). En concret, és una campanya que va néixer l’any 2007, a Sidney (Austràlia). Un gest simbòlic amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre el canvi climàtic i la necessitat de prendre mesures contra l’escalfament global i la contaminació atmosfèrica, així com la necessitat d’estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica.

Aquest esdeveniment se celebra cada any, l’últim dissabte del mes de març. Es tracta d’una acció que consisteix en una apagada elèctrica voluntària, on es demana a particulars, empreses i organitzacions que apaguin els llums i els aparells elèctrics al llarg d’una hora.

Amb els anys, segons l’organització, L’Hora del Planeta s’ha convertit en una de les “majors campanyes de mobilització mediambiental de la història”.