Poda d’arbres als espais públics de Malgrat de Mar

poda arbresAquests dies, coincidint amb el final de l’hivern, s’ha començat a podar els arbres de diferents espais públics de Malgrat de Mar. En total, es tallaran les branques a prop de 600 arbres de 22 carrers, places i centres educatius del municipi.
Aquests espais són: el carrer Ramon Turró, les places Joan Alsina, Sant Nicolau, Josep Anselm Clavé i de l’Església, els passeigs Marítim i de Llevant, el parc de Can Campassol, l’avinguda del Bon Pastor, la plaça d’Incisa in Val d’Arno, l’aparcament de Can Rierola, el carrer d’Enric Borràs, l’avinguda de Barcelona, els carrers Isaac Albéniz, Manuel de Falla i Can Feliciano, l’avinguda dels Pins, l’escola Marià Cubí, la Llar d’Infants Municipal Els Fesolets i l’avinguda de Josep Ragull i Joan Coromines.
Es tracta d’una poda de rutina per eliminar branques mortes o considerades supèrflues, per raons estètiques o de seguretat. A més, es preveu eliminar completament una desena d’arbres de diferents indrets del poble. Aquests exemplars es talaran perquè estan morts o en males condicions i es considera que podrien representar un perill per a vianants i vehicles.
Els treballs podran afectar puntualment la circulació i les zones d’estacionament en diversos punts del municipi. Des del Servei Municipal d’Espais Verds s’apunta que darrerament també s’ha plantat 57 arbres nous al municipi.