La N-II, tallada per la Volta Ciclista

foto: IAM Cycling

foto: IAM Cycling

Aquest dilluns al migdia, els accessos a la carretera Nacional II a Malgrat de Mar estaran tallats amb motiu de la nova edició de la Volta Ciclista a Catalunya. És per això que, durant dues hores, de les 12 h a les 14 h, el trànsit de vehicles estarà prohibit.
L’esdeveniment esportiu també afectarà el servei del bus urbà que té pas i parades a la N-II i que habitualment trasllada els usuaris a l’Hospital de Calella. Aquest servei estarà aturat fins les set de la tarda.
Mentre tinguin lloc aquestes restriccions, segons informa la policia, l’avinguda Costa Brava es converteix en ruta alternativa per entrar i sortir de Malgrat de Mar.

La primera etapa de la Volta consta de 147 quilòmetres. Sortirà de Calella en direcció Sant Hilari Sacalm. Després d’un recorregut que afectarà diversos municipis de les comarques del Maresme i La Selva, els corredors tornaran a Calella.

Una Volta amb molts catalans

En la que és ja la 96ena Volta a Catalunya hi participaran un total de 24 equips de tot el món, 18 dels quals estan inscrits a l’UCI World Tour. La resta són equips continentals professionals. La cursa comptarà amb 192 corredors. Destaquen noms com Alberto Contador, Nairo Quintana, Joaquim “Purito” Rodríguez i Chriss Froome.
Des de l’organització es destaca que, la d’enguany, serà una de les edicions amb més ciclistes catalans inscrits.