Topen dos vehicles a la N-II

foto: Bombers Voluntaris Malgrat

foto: Bombers Voluntaris Malgrat

Dos vehicles han col·lisionat aquest diumenge a primera hora del matí, al voltant de les 6.30 h, segons han informat fonts de la policia.

Pel que sembla, el conductor d’un taxi, procedent de Lloret de Mar, acabava de deixar els ocupants del seu vehicle en un motel que hi ha a l’entrada de Malgrat de Mar, al costat de la benzinera a la N-II. Just després, quan disposava a incorporar-se a la carretera en direcció Barcelona, un vehicle que circulava en la mateixa direcció l’ha impactat pel darrera. Sortosament no s’ha hagut de lamentar danys personals. Els dos vehicles, però, han quedat totalment destrossats.

El taxista ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia. Mentre que al conductor de l’altre vehicle implicat la policia li ha imputat un positiu penal, ja que en fer-li el test d’alcoholèmia sobrepassava la taxa permesa.

Anuncis