Moda teen a Malgrat de Mar

publinotícia casual

Cada cop són més les empreses de moda que decideixen centrar-se en els adolescents, que ja no desitgen vestir com a nens. Els anomenats teenagers segueixen les últimes tendències, busquen entrar en el món adult i marcar un estil propi. I tot, a preus assequibles.

La botiga Casual, situada al carrer de Mar número14 de Malgrat de Mar, dóna resposta a aquesta creixent demanda. Ofereix una cuidada selecció de roba i complements per a nois i noies, especialment entre els 8 i els 18 anys d’edat. Ho fa de la mà de marques líder en aquest segment del mercat -com Double Agent, LMTD by Name It o Ropachica– i amb els millors preus. També s’hi pot trobar bijuteria contemporània de reconegudes firmes com demiim.

Properament, Casual preveu ampliar la seva oferta per al públic junior i teen amb marques com B-KARO i Levi’s.

baner casual 1

Anuncis