Les sardanes continuaran a la plaça Anselm Clavé

plaça Anselm ClavéAl llarg de les darreres setmanes diverses veus han propagat que les ballades de sardanes que es fan cada estiu a Malgrat de Mar canviarien d’ubicació.
Des de l’agrupació sardanista s’ha volgut deixar clar que les sardanes es continuaran fent al lloc de sempre: la plaça Anselm Clavé. En aquest sentit, han subratllat que fins i tot ja disposen dels permisos municipals corresponents per fer-les en aquest punt.

Les ballades començaran la segona quinzena de juny -en concret el 19, Dia Universal de la Sardana- amb la Cobla Palafolls. L’última ballada es farà l’11 de setembre.

Una de les cites destacades de l’estiu serà la nit de Festa Major, que inclourà sardanes al parc de Can Campassol. Com a novetat d’enguany, els dissabtes del mes de juliol es faran concerts de sardanes a la fresca amb les cobles infantils. També se celebraran a Can Campassol.

Anuncis