Malgrat de Mar, seu del Campionat d’Espanya Aleví d’Hoquei Patins

imatge: FEP

imatge: FEP

El municipi acollirà, per primera vegada, uns campionats estatals d’hoquei. Serà els dies 13, 14 i 15 de maig al pavelló de l’avinguda Tarragona. Hi competiran vuit equips encara per determinar, ja que actualment s’estan disputant fases de classificació.
El president del Club Patí Malgrat, José Manuel Juiz, explica que el passat mes de setembre el club va demanar a la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) ser seu d’aquest campionat. El fet que s’hagi concedit, diu, “ajuda a què Malgrat de Mar comenci a tenir una mica de pes en el món de l’hoquei patins”.

Aquest mateixa setmana, representants de la Federació s’han desplaçat al municipi per comprovar que les instal·lacions de l’avinguda Tarragona són reglamentàries i que compleixen tots els requisits exigits per acollir la competició. Entre ells hi ha disposar d’una pista en perfectes condicions, de vestidors adequats i d’espais per ubicar la infermeria, per a fer els controls antidopatge i per a la sala de premsa. Hi ha una demanda que el pavelló no compleix i que caldrà esmenar abans de la competició: disposar de xarxa Wifi. El regidor d’Esports, Miquel Àngel Ruiz (JxM), assegura que s’instal·larà de manera immediata i es mostra molt satisfet d’acollir la competició. Assegura que “serveix per posar-nos al mapa esportiu, que no hi som del tot. Individualment sí comptem amb esportistes de de molt nivell que són fora i que donen a conèixer Malgrat de Mar, però no ho tenim tant en equip”.

Es preveu que l’esdeveniment desplaci entre 300 i 400 persones; moltes de les quals s’allotjarien al municipi.

Anuncis