Malgrat de Mar, plató cinematogràfic

Marc Font filmMalgrat de Mar ha estat un dels municipis triats per rodar escenes de la pel·lícula El Pregón, protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero. Concretament, es van enregistrar seqüències del film a la zona del Passeig Marítim, a l’Hotel Planamar i als exteriors de l’Hotel Papi. El rodatge al municipi va comptar amb els dos actors protagonistes i es va dur a terme el passat mes d’octubre.
La pel·lícula El Pregón s’ha estrenat als cinemes aquesta mateixa setmana i ja ha recaptat un milió d’euros. Explica la història de dos germans enemistats, estrelles oblidades de la música electrònica, que han de tornar al seu poble natal per fer el pregó. L’escenari principal del film és el municipi garrotxí de Santa Pau.

Amb firma malgratenca

El municipi també ha estat el plató escollit pel director malgratenc Marc Font, que aquests dies roda un curtmetratge als pisos Sant Nicolau i a la plaça Fèlix Cardona. La pel·lícula que està realitzant Font forma part d’un projecte de l’Escola Universitària de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM).

Anuncis