Es busquen models

imatge: ineditadas.com

imatge: ineditadas.com

Es busquen persones de totes les edats, talles i alçades que vulguin fer de models per a l’acte que tindrà lloc el dia 7 de maig a Malgrat de Mar. La selecció d’aquests models es farà dissabte dia 9 d’abril de 10 h a 13 h a l’edifici de Ca l’Arnau, seu de l’empresa Malgrat Turisme.
Les persones seleccionades participaran a la segona edició de la Shopping Night, principalment com a maniquins vivents als “flaixos de moda” i a les desfilades.
En aquesta ocasió es canvien algunes ubicacions. Els flaixos de moda es faran a la plaça de l’església i les desfilades, al parc de Can Campassol.
Aquests canvis d’escenari responen a la voluntat d’oferir espais més oberts i amb millor visibilitat per al públic assistent a l’acte, segons s’ha apuntat des de Malgrat Turisme. Per aquest mateix motiu la passarel·la serà alçada i no pas a peu de carrer, com va fer-se en la primera edició de l’esdeveniment.

La segona Shopping Night comptarà amb la col·laboració d’una trentena d’establiments del municipi. També hi haurà un Espai Gastronòmic al llarg del carrer del Carme. Les botigues -que estaran obertes fins a mitjanit- oferiran diversos descomptes i promocions.

Anuncis