Revifa el mercat immobiliari a Malgrat de Mar

piso-en-venta-paseo-maritimo-malgrat-de-mar-6-770x386La venda i, especialment, el lloguer de pisos a Malgrat de Mar ha anat en augment darrerament. El fet que els bancs tornin a concedir finançament amb interessos baixos contribueix a aquesta situació. Tant és així que hi ha més demanda que oferta de determinat tipus d’immobles.
Ho explica el gerent d’Habitat Malgrat. Salvador Zaforas subratlla que per vendre o llogar ràpidament i amb totes les garanties un immoble el millor és treballar amb una agència immobiliària de solvència contrastada. Enumera algunes de les raons per les quals convé fer-ho:

– Els agents immobiliaris col·legiats sabem quant s’ha de demanar pel lloguer o per la venta d’un pis, ja que coneixem perfectament el mercat i la seva evolució. Un preu adequat és clau per vendre o llogar ràpidament.

– L’agència vetlla perquè es compleixi la legalitat i perquè el contracte de lloguer o la transferència de la vivenda es facin amb totes les garanties per a ambdues parts. Ofereix assessorament legal i també suport als compradors per buscar finançament.

– Els propietaris s’estalvien les despeses de publicitat per donar a conèixer l’oferta de lloguer o venda. És la immobiliària qui les assumeix i qui pot arribar a un major nombre de persones.

– També es poden despreocupar d’atendre trucades i d’ensenyar l’habitatge. A més, l’agència s’encarrega de buscar un llogater adequat per a la vivenda.

– En el cas de llogar, el propietari obté tots aquests avantatges a cost zero ja que la immobiliària obté els seus honoraris d’una mensualitat que assumeix el llogater.

Des d’Habitat Malgrat detallen també els avantatges especials per als propietaris de Malgrat de Mar que decideixen treballar en exclusiva amb aquesta immobiliària:

– S’ofereix la taxació gratuïta del pis o casa
– Cèdula d’habitabilitat i certificat energètic gratuïts (si ja es tenen, es paga el primer termini del rebut de l’IBI*)
– Anuncis en els portals immobiliaris líders i en posicions preferents
– Publicitat en les revistes immobiliàries líders i en primeres posicions
– Campanyes a xarxes socials, bustiades periòdiques i posicionament preferent a l’oficina de l’agència
– Informes periòdics de l’activitat comercial.

*fins a un màxim de 200 euros i limitat als deu primers clients

banner Habitat Malgrat