Barreres en cas de fortes pluges

barreres c. gironaAquests dies, operaris de la brigada municipal estan realitzant els treballs per a instal·lar una barrera al carrer Girona de Malgrat de Mar, just a l’alçada del carrer Antoni Gaudí. De fet, se’n posaran dues. L’altra estarà ubicada a la cantonada del carrer Girona amb Joaquim Ruyra.
Es tracta d’una mesura per impedir que els vehicles circulin per aquest carrer quan es nega d’aigua.

Durant episodis de fortes pluges, el carrer Girona es converteix en un “punt conflictiu” al municipi. L’aigua que inunda la zona fa que alguns vehicles hi queden atrapats. També l’excessiva velocitat d’alguns conductors provoca que l’aigua entri als baixos de particulars i establiments.

La col·locació d’aquestes barreres arrenca d’una antiga demanda dels veïns de la zona. Durant el passat mandat municipal van obtenir el compromís de l’anterior equip de govern. Ara, finalment, s’ha executat.

Anuncis