Prohibit jugar a pilota a la plaça de l’església

pilota plaçaAquest divendres a la tarda, agents de la policia han requerit als nens i nenes que jugaven a futbol a la plaça de l’església que deixessin de fer-ho. La plaça és un punt habitual de trobada dels infants, que s’hi reuneixen per jugar sobretot les tardes dels dies feiners, quan surten de l’escola.

S’ha pres la decisió de limitar durant un temps aquesta activitat a la plaça arran de les queixes interposades per algunes persones. Segons s’ha apuntat des de la policia local, un veí de la zona ha protestat pel comportament d’alguns nens i, principalment, dels seus pares. Assegura que són poc respectuosos i que li provoquen molèsties.

L’ordenança de civisme municipal prohibeix dur a terme a places, parcs i carrers “qualsevol activitat esportiva o lúdica fora dels espais o recintes destinats a aquestes finalitats que provoqui molèsties als usuaris de l’espai”. Fins ara, però, la normativa mai s’havia aplicat de manera estricta.

Infants que aquest divendres jugaven a la plaça i els seus pares s’han mostrat molt sorpresos per la prohibició i han assegurat no entendre-la. Diuen que hi ha pocs espais de trobada com aquest i afirmen que és un valor que caldria protegir.

Anuncis