Ressorgeix la branca juvenil d’Esquerra

imatge: JERC Malgrat

imatge: JERC Malgrat

Després d’una temporada exercint una activitat pràcticament testimonial, les bases joves de la formació d’Esquerra tornen al panorama polític malgratenc. Arnau Marès és qui lidera des d’ara les JERC a Malgrat de Mar. L’acompanyen un grup format per nois i noies d’entre 17 i 18 anys d’edat, tots ells militants de la formació. Per tirar endavant aquest projecte polític també compten amb el suport de joves simpatitzants de la formació.
Arnau Marès ha explicat a elmalgratenc que les JERC reapareixen amb la voluntat de “solucionar les mancances que té el poble relacionades amb la joventut”.

La presentació oficial de les JERC ha tingut lloc aquest passat dissabte al migdia a l’espai de les Peixateries Velles del municipi. L’acte ha comptat amb la presència de Pere Aragonès, secretari d’economia de la Generalitat de Catalunya.

Anuncis