Nova crida de Malgrat Acull

imatge: japantimes.com

imatge: japantimes.com

Aquest dimecres al vespre, a les vuit, Malgrat Acull organitza una trobada al Centre Cultural. La plataforma vol obrir un debat amb els participants a l’acte amb l’objectiu “d’encarar properes accions i projectes per continuar ajudant a les persones refugiades que fugen de la guerra de Síria”. Des de l’entitat es convida a tota la ciutadania a seguir treballant en aquest sentit des del municipi, “aportant idees i iniciatives”.

El passat mes d’octubre es presentava Malgrat Acull. Una iniciativa solidària que naixia amb l’objectiu de donar suport, des de l’àmbit municipal, als refugiats de la guerra de Síria. Des d’aleshores, la plataforma ha realitzat diverses accions com la designació de Malgrat de Mar com a poble d’acollida, la recollida de diners per a ONG’s que treballen a la zona o campanyes de sensibilització sobre aquest drama humanitari, algunes de les quals adreçades a les escoles.

Anuncis