Troben el vehicle robat al carrer Girona de Malgrat de Mar

cotxe robat 002Aquest dimecres, a quarts de vuit del matí, s’ha localitzat el vehicle robat al carrer Girona de Malgrat de Mar. El cotxe estava estacionat enmig d’un camí de Palafolls, a tocar de la Planta de Tractament d’Aigües. L’ha trobat un planterista de la zona. Tot indica que els lladres l’haurien abandonat en aquest punt (el camí de sorra paral·lel a la carretera GI-682) poca estona abans i que haurien fugit amb un altre cotxe que els esperava.
Aparentment, el vehicle està en bon estat. Només presenta algun petit cop a la carrosseria. Tampoc sembla que els lladres s’hagin endut res del seu interior. El contaquilòmetres indica que haurien recorregut uns 200 quilòmetres amb ell. De moment es desconeix perquè haurien usat el vehicle durant els quatre dies que l’han tingut ni amb quina finalitat el van sostreure.
Els Mossos d’Esquadra l’han traslladat fins la comissaria de Pineda de Mar per tal de buscar-hi proves que puguin ajudar a identificar els lladres. També han demanat les imatges de les càmeres de seguretat que la Planta de Tractament té instal·lades a la porta d’entrada. Una de les principals hipòtesis amb les què treballen els investigadors és que es tractaria de tres homes d’ètnia gitana provinents del barri de la Mina de Barcelona. Darrerament moltes persones d’aquesta zona s’han traslladat a municipis de l’Alt Maresme fugint d’un conflicte entre famílies gitanes.