Il·luminació provisional a l’avinguda dels Pins

iluminació av. PinsUn total de 53 fanals s’instal·laran a l’avinguda dels Pins de Malgrat de Mar. La previsió, segons s’assenyala des del consistori, és que els treballs comencin aquest mateix mes d’abril. Trigaran uns dos mesos i es calcula, per tant, que la zona disposi d’enllumenat públic aquest estiu. Les obres tenen un cost de 112.000 euros.

La il·luminació d’aquesta avinguda respon a una antiga demanda bàsicament de veïns i propietaris de negocis de la zona. També de persones que hi transiten amb assiduïtat com vianants, corredors i ciclistes. En realitat, però, es tracta d’una obra de caràcter provisional ja que, com s’ha subratllat des de l’ajuntament, s’està a l’espera de poder realitzar completament el projecte d’urbanització de tota aquesta àrea.

L’avinguda dels Pins de Malgrat de Mar és un camí asfaltat sense voreres paral·lel a la via del tren, entre la platja i el Passeig Marítim, que transcorre des de la desembocadura de la riera fins als límits amb el municipi de Santa Susanna.

Anuncis